Soms lijkt het wel een sprookje al die succesverhalen op onze website. Honderden deelnemers zijn inmiddels al vele kilo’s kwijt. Maar niet voor iedereen is het rooskleurig. X-FITTT is een succesformule gebleken maar ook wij behalen geen 100% score. En zeker niet 12 maanden na het programma.

Met regelmaat zien wij deelnemers die ooit onze voorbeelden waren stoeien met de (terugkerende) kilo’s. Zelfs ons grote voorbeeld Dave van de Kamp heeft het nog dagelijks moeilijk om de kilo’s de baas te blijven en met regelmaat krijgen wij mailtjes van (oud) X-FITTT’ers die terugvallen in oude slechte gewoontes.

Wat opvalt is dat veel oud X-FITTT’ers zich schamen om weer hulp te vragen of om zelfs een 2e keer deel te nemen aan X-FITTT. Echter is een 2e poging totaal geen schande, in tegendeel het is grote klasse als je kritisch naar jezelf durft te kijken en onze hulp hierbij inschakelt.  Komend jaar start er weer een nieuwe X-FITTT ronde en wij van X-FITTT willen iedereen die teruggevallen is in oude (slechte) gewoontes welkom heten voor een 2e kans, je zal zeker niet de eerste zijn die het na een terugval opnieuw probeert.