Ton Seegers stond afgelopen zaterdag volop te genieten tijdens de start van de 21ste X-FITTT editie in Arnhem. Ruim 100 deelnemers met overgewicht gaan de komende 12 weken de strijd aan tegen de kilo’s.

Dat het programma succesvol is blijkt uit het feit dat in rap tempo het aantal X-FITTT aanbieders in Nederland groeit. In februari van dit jaar was het voor het eerst mogelijk om buiten Arnhem deel te nemen aan X-FITTT. Inmiddels zit X-FITTT op een twintigtal plekken in het land en vanaf eind september dus ook in Doetinchem bij MIJN Bewegingscentrum van Ton Seegers.

Ton Seegers; ‘Wat in Arnhem kan, moet ook in Doetinchem kunnen’. ‘Overgewicht zie je overal en helaas ook steeds vaker, wat mensen gelukkig steeds meer gaan inzien is dat slechts een abonnement bij de sportschool onvoldoende is’. ‘Het is de juiste combinatie van meer en op een verantwoorde wijze bewegen, de juiste voeding en goede coaching en begeleiding’.

En op basis van die elementen heeft X-FITTT in Doetinchem bewust gekozen voor MIJN Bewegingscentrum van Ton Seegers. Het is er kleinschalig en de echte luxe ontbreekt. Maar de begeleiding, aandacht en kwaliteit is optimaal. Iets wat essentieel is in het X-FITTT traject. Mensen hebben nu eenmaal wat extra begeleiding nodig en snappen inmiddels ook wel dat niet de sauna of de luxe zonnenbank in de sportschool zorgt voor de juiste resultaten, maar coaching & begeleiding.

Ton kan niet wachten om te starten met X-FITTT, op 30 september is het dan eindelijk zo ver! Wil jij ook mee doen met dit programma geef je dan snel op want zijn eerste X-FITTT groep zit al bijna vol.