Trots zijn we bij X-Fittt dat we wederom weer een kwalitatief goede organisatie aan ons hebben weten te binden. In Veenendaal gaat X-Fittt de samenwerking aan met Fysiq Vision.

X-Fittt was al langere tijd opzoek naar nieuwe samenwerking met een geschikte partij uit Veenendaal. Medeoprichter van X-Fittt Thomas Verheij hierover; ‘als fitnessondernemer en zoon van een huisarts ken ik goed onze branche, veel collega ondernemers zeggen aan de voorkant dat ze graag mensen willen helpen en daarom ook met X-Fittt aan de slag willen’. Echter is het niet zo dat X-Fittt vergelijkbaar is met de meeste businessmodellen in onze branche. Bij X-Fittt vragen je klanten om aandacht en begeleiding, iets wat sommige fitnessondernemers niet gewend zijn omdat het verdienmodel voornamelijk gericht is in onze branche op slapende leden. Als ze dan tijdens X-Fittt ineens zoveel voor een klant moeten doen valt ze soms wel eens het X-Fittt programma tegen. Maar wij vanuit X-Fittt zijn ervan overtuigd dat X-Fittt alleen kan slagen wanneer je zowel tijdens het sporten begeleiding biedt als tijdens het controleren van de voeding! Bij veel fysiotherapiepraktijken zie je meer professionaliteit en oprechte interesse in hun cliënten en leden. Om die reden zijn we bijzonder verheugd met deze samenwerking!

Fysiq Vision biedt naast een breed scala aan fysiotherapie ook verschillende mogelijkheden op het gebied van fitness. Er is een steeds grotere vraag naar professionele begeleiding tijdens sport & fitness. Bij Fysiq Vision wordt deze professionele begeleiding geboden.

Wil jij meer weten over Fysiq Vision neem dan een kijkje op de website:

http://www.fysiotherapie-veenendaal.nl/

Mocht je nu al gemotiveerd zijn om deel te nemen aan X-Fittt bij Fysiq Vision? Dan kan je jezelf opgeven via www.x-fittt.nl/aanmelden