Na al jaren met mijn gewicht bezig te zijn en een zwangerschap met flinke bekken problemen en daardoor minder kunnen bewegen door pijn, een verkeerd voedingspatroon, merkte ik dat mijn lichamelijke conditie voor mijn gevoel heel slecht was. Ik was ook echt niet meer blij met hoe mijn lichaam er uit zag. Traplopen was een drama door de pijn in mijn bekken. Rugklachten werden alleen maar erger.

Door een vriendin van de hondenclub hoorde ik over Formupgrade. Was wat terughoudend om de afspraak te maken omdat ik normaal niet van sportscholen hou, voel me daar niet op mijn gemak. Toch de stap gemaakt en ohhhhhh wat ben ik daar blij mee. Ik heb Priscilla als Leefstijlcoach, als het nodig is geeft ze me een schop onder mijn kont haha. Heb mijn voedingspatroon aangepast en dat gaat eigenlijk heel erg goed.

Sporten doe ik 3 keer per week outdoor onder begeleiding van 1 van de trainers. Rug en bekken zullen nooit over gaan maar door de spieren eromheen steviger te maken zal ik veel minder pijn hebben. Traplopen gaat een stuk makkelijker. Spelen op de grond met mijn zoontje van 2 is nu veel beter te doen. Dit was ook 1 van mijn doelen, weer gezond worden voor mijn zoontje zodat ik weer leuke dingen met hem kan doen. Waaronder ook wandelen. Dat is nu geen opgave meer maar gaat me steeds makkelijker af zonder al te veel pijn.

Ben nu 12 weken bezig.

Resultaat is nu dat ik al 11,2 kilo kwijt ben en 15 cm in buikomtrek eraf heb gekregen. Zit nu bijna op een gezond BMI en de buikomtrek gaat ook de gezonde kant op. Conditie zat bij de test al bijna op uitmuntend dus we gaan er voor om die op uitmuntend te krijgen natuurlijk. Ik wil daarom ook Priscilla en de trainers bedanken voor hun hulp, zonder jullie had ik dit nooit bereikt.”

Menu