“Verandering doet gezond eten!

Na een leven van heel veel roken, eten en soms een lekkere borrel, kreeg ik in 2019 een ferme waarschuwing van mijn lichaam.Een hartinfarct en 40% minder hartfunctie tot gevolg waarbij herstel niet tot de mogelijkheden behoorde. Gelukkig behoorde conditie opbouw over de resterende 60% wel tot de mogelijkheden echter was ik daar nog niet aan toe en genoot ik zo langzamerhand weer van lekker en veel eten.

Na de nodige corona kilo’s besloot ik toch om de verandering aan te gaan door me aan te melden bij het GLI traject.

Ik kreeg lifestylecoach Priscilla toegewezen die direct in de gaten had dat ik goed eigenwijs was en daar kan ze goed mee overweg.Samen hebben we een traject uitgestippeld met de doelstelling, meer bewegen, betere conditie en een veel gezonder voedingspatroon.Iets met ontbijt, lunch, avond eten en drie keer per week cardio?! Bij de start op 1 oktober 2020 woog ik rond de 90 kilo met een lengte van 1.67 meter moest er wel naar wens 20 kilo af.

Mede door de begeleiding van Priscilla en de steun van mijn gezin evenals het gezonde eten ben ik in staat om elke dag vier kilometer te roeien en om de dag daar ook nog een half uur TRX oefeningen bij te doen afgezien van de gemiddelde wandel afstand van acht kilometer per dag.

Waardoor ik nu op zeven april 2021 een gewicht heb behaald van 77 kilo en steeds dichter bij het streefgewicht van 70 kilo kom.”

Menu