Hierbij het verhaal van Teun, X-Fittt deelnemer bij Fitwijzer:

“Natuurlijk wist ik al langer dat mijn gewicht te hoog was. Maar net als zovelen dacht ik dit zelf eenvoudig te kunnen oplossen. Gewoon een periode wat rustiger aandoen met de lekkernijen en de kilo’s gaan eraf, klaar!

Maar niets is minder waar, want een paar kilo eraf dat lukt steeds maar niet….

Bij Cora (Fitwijzer) werd mij duidelijk dat een verandering naar een gezonde leefstijl met de juiste voeding en meer bewegen voor mij de echte oplossing was. Geen stok achter de deur nodig, maar geweldige hulp ontvangen.

Even voor de duidelijkheid, ik ben 70 jaar, hartpatiënt en heb astma. Na 12 weken ben ik 15kg afgevallen en 12cm van mijn buikomvang kwijt. Niet alleen ben ik fitter en kan ik beter bewegen, maar bij de jaarlijkse controle bij mijn cardioloog gaven de bloeduitslagen aan dat ik veel gezonder was! Cardioloog blij maar ik nog meer blij.

Ik werk nog steeds en dat wil ik graag blijven doen. Dit vergt behoorlijk wat van mijn fysieke gestel, maar dat gaat nu ook aanzienlijk beter.

De aangegeven weg zal ik dus blijven volgen, fitter, sterker en slanker!”

Met vriendelijke groet Teun