“Vorig jaar oktober kwam ik op Facebook informatie tegen over GLI en ik dacht meteen: dat is iets voor mij. Ik zat al langere tijd niet goed in mijn vel, was veel te zwaar en voelde me niet fit.Kilo’s kwijtraken kan ik wel, dat heb ik een aantal jaren geleden ook gedaan (-20 kg), maar na een vervelende periode had ik al die kilo’s er weer aan zitten. En dat is dan ook mijn valkuil (daar ben ik me ook van bewust): het eten van verkeerde dingen als troost en uitlaadklep.

Door het programma van GLI ben ik niet alleen bezig met afvallen, maar met mijn hele gezondheid en leefstijl. De knop is nu echt blijvend omgegaan.

Hoewel ik door Corona niet naar de sportschool kan, sport ik 3x in de week thuis voor de buis met de online lessen van Ten Tije Sport. Daar ben ik heel blij mee, de lessen zijn afwisselend en intensief, dus ik kan goed blijven doorwerken.

Voor mij is de steun in de rug en de stok achter de deur heel fijn. Mijn coach is Anne de Weerd en ik ben heel blij met haar. Ze denkt mee, stimuleert en motiveert en is zelf ook heel enthousiast. Nu gaat het me allemaal nog goed af, maar ik weet zeker dat Anne mij ook kan helpen als ik wel dat extra steuntje in de rug nodig heb. En dat geeft mij nu al veel vertrouwen dat ik het vol ga houden en vooral ook vast ga houden.

Ik ben nu ruim 18 kg afgevallen. Ik zit een stuk lekkerder in mijn vel en voel me al een veel fitter. En ik kan nu ook weer trots op mezelf zijn, in plaats van dat ik teleurgesteld ben, dat ik het zover heb laten komen. Dat is ook een grote stap vooruit.

Mijn doelstelling komt langzaam aan in zicht en dat voelt heel goed. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om in mijzelf te investeren!”

Menu