Mijn naam is Berlinda en ben 52 jaar jong, en ben samen met Henri. En heb 2 passies: fotograferen en koken. Dagelijks werk ik in de thuiszorg als huishoudelijke hulp.Na jarenlange worsteling in een haat/liefde verhouding met het eten, en daardoor ook met mezelf, stelde ik het telkens maar uit om aan mijn gezondheid te gaan werken.

Elke keer, wanneer ik geen verantwoordelijke lekkere snacks at, zei ik: morgen begin ik!!! Maar het was elke keer die morgen.Ik merkte dat de energie af nam, ik kon niet meer naar mezelf kijken, en voelde me niet fijn in mijn vel zitten, Voor de buitenwereld was ik altijd spontaan, met een glimlach op mijn gezicht, maar van binnen was het altijd “druk” in mijn hoofd, altijd met het eten bezig,Voor mij was het als een verslaving, die ik wilde doorbreken, en ik was er klaar voor! En op dat moment, moest het zo zijn, dat ik de GLI voorbij zag komen, ik heb me ingelezen, en heb contact met Anne opgenomen, en ben 12 november vol goede moed gestart.

Ik was 3 dagen in de week in de sportschool te vinden, maar toen deze gesloten werd, sta ik tot op heden elke dag s morgens om 7 uur op, en begin online een GLI training te volgen.En na mijn werk, of s avonds na het eten, weer of geen weer, voor mij altijd wandelweer! En met het eetdagboek dagelijks bij te houden, is dit goed te doen! Het bleek juist, dat ik te weinig at, en daardoor vaak een hongergevoel had, en dan is het oh zo lekker om een hele reep chocolade op te eten.

Maar dankzij de juiste voedingsadviezen, komt het gevoel bijna niet meer in mij op, Is het gevoel er wel, dan zeg ik tegen mezelf: dit zijn gedachtes, die gaan weer voor bij!Inmiddels heb ik 20 kg minder mee te sjouwen, dit was niet mijn doel. maar voor mij een hele fijne bijkomstigheid.Mijn doel was/is een andere leefstijl…

Het is keihard werken en zeker niet makkelijk. maar met de juiste support van mijn partner, trainers en Anne (mijn coach) heb ik er vertrouwen in dat het helemaal goed komt! “

Menu