Diana is 1 jaar geleden begonnen bij ons met GLI X-Fittt personal- Beweegkuur. Ze is 51 jaar en het lukte haar zelf niet om af te vallen. Iedere keer als ze iets was afgevallen kwam het er weer bij aan omdat ze pijn in haar knieën kreeg. Ze kwam terecht bij één van onze fysiotherapeuten die haar attendeerde op ons GLI programma. In eerste instantie dacht ze dat het niets voor haar was maar ze gaf het gelukkig een kans. Na haar eerste afspraak was ze om en begon haar avontuur.

Ze koos voor de personal variant omdat ze dan zelf haar sportmomenten kon bepalen en regelmatig controle had bij Laura, haar leefstijlcoach. De stok achter de deur had ze nodig. Diana is zeer tevreden over het gevarieerde aanbod bij ons en wordt begeleid met de voedingsapp die haar veel inzichten gaf. Ze haalt veel relevante informatie uit de workshops over voeding en bewegen. Lukt het een keer niet, dan helpen we haar verder. Mocht ze bepaalde oefeningen niet kunnen uitvoeren dan komen de trainers altijd met een variant zodat ze toch mee kan blijven doen. Er is geen reden om niet mee te doen!

Diana voelde zich direct thuis bij een prachtig team in een grote familie. Door de steun van haar coach maar ook door medesporters heeft ze dit bereikt. Mocht je twijfelen? Gewoon doen!

Haar resultaat van het eerste jaar:
– 18 kg
– 23 cm buikomtrek
– 11% vet
– Van een te hoge bloeddruk naar een gezonde bloeddruk