“Wij zijn Fred en Yvonne van Dillen, sinds mei 2019 begonnen met sporten bij Everyday Fit in Elst.

Na veel pogingen om te werken naar een gezond gewicht, liep ik telkens tegen hetzelfde probleem aan. Het Jojo’en, afvallen, maar ook weer aankomen. Tijdens mijn werk als verzorgende in de nachtdienst zit mijn overgewicht me ook in de weg, kortademig als ik naar de 4e verdieping moet komen. Ik besefte steeds vaker dat het niet langer zo kon doorgaan, maar de stap naar de sportschool vond ik lastig. Toch heb ik de stoute schoenen aangetrokken en deze drempel overwonnen.

De start begon met een fijne intake, maar ik schaamde me ook direct met de metingen, tevens wel extra moed en motivatie om er volledig voor te gaan.

Mijn man Fred is ook overstag gegaan, nu (voor de huidige Corona omstandigheden) zijn we 3x per week in de sportschool te vinden, samen sporten is immers leuker. Door onze wisselende diensten, kozen we voor de individuele variant van het X-Fittt GLI-traject, een mooie stok achter de deur met persoonlijke begeleiding van onze leefstijlcoach Priscilla.

De mooie resultaten en veranderingen werden steeds meer zichtbaar. Manlief moest 4x terug afgelopen zomer naar de herenzaak om zijn trouwpak te laten vermaken en ik zelf merkte het vooral in cm’s waarbij ik mijn riem op 4 gaatjes strakker dicht kon doen.

Een heerlijk gevoel, (voeding)advies dat goed vol te houden is. Ik kwam erachter dat ik voornamelijk te weinig en niet verantwoord at, de voedingsapp geeft een goed inzicht in de voeding.

Wij willen met ons succesverhaal graag meer mensen motiveren om je leefstijl aan te passen, ervoor te gaan, want immers leef je maar 1x en wat is er mooier dan dit in goede gezondheid te doen GO FOR IT!!!

Sportieve groet Fred en Yvonne en wie weet tot snel!”