Een jaar geleden met wat vage klachten bij de huisarts terecht gekomen en binnen een uur lag ik op een bed van de eerste hulp. Mijn bloeddruk was zorgwekkend hoog. Duidelijk was dat er wat moest gebeuren. Een aanpassing in mijn levensstijl.

Na een aantal mooie verhalen gelezen te hebben wist ik dat het X-FITTT moest worden. Verhalen zoals ik er nu ook een mag schrijven. Voor mij nu zeker een signaal dat dit de juiste stap is geweest.

12 weken flink sporten, eten met een plan daar waar wij nooit tijd voor zouden hebben. Althans dat dachten wij. En zelfs leuke etentjes laten schieten.

Goede begeleiding, leuke trainers en een team van 10 die allemaal de finish gehaald hebben, heel motiverend.

Nu lijkt het een makkie, dat was het zeker niet altijd. Soms was het echt zwaar en kwam ik mijzelf tegen.

Na de 12 weken de eindmeting gehad. Resultaat: Buikomvang – 18,5 cm en – 14,5 kg. Maar dat zijn voor mij niet de belangrijkste overwinningen… Mijn fitheid is zo onwijs verbeterd. Daar ben ik echt het meest blij en trots op! De eind 5 km loop was hierop wel de bevestiging.

Het is echt een aanrader, bij de volgende ronde doe ik zeker weer mee!

Gijs