Je goed voelen is voor iedereen anders.

Sporten is voor mij altijd een moetje geweest, eentje om ervoor te zorgen dat ik fit bleef en wat kilo’s kwijt zou raken. Dus met tegenzin naar de sportschool en trots naar huis als ik weer klaar was en ineens was er de lockdown door de corona. Ik ben in een paar maanden tijd veranderd van vrolijk naar vele momenten chagrijnig. De wereld kleurde van helder blauw naar licht grijs en soms zelf donker grijs. Voor mij is thuis zitten en hele opgave, terwijl iemand anders zich heerlijk thuis nestelt en zich goed voelt.

De donkere dagen probeerde ik op te helderen door iedere dag even naar buiten te gaan om te wandelen. Dit werkte niet voldoende, toen ben ik afwisselend gaan mountainbiken, skaten en hardlopen. Het werkte al iets beter, maar op het moment dat we weer bij de sportschool mochten sporten werd alles weer een stuk blauwer. Het sporten in/bij de sportschool met een goede instructeur geeft mij echt een hoop positiviteit.

Ik kan met trots zeggen dat ik dankzij Formupgrade niet in een depressie ben blijven hangen. Dat ik door de sportschool al ruim 10 kilo kwijt ben en heel wat cm’s in een corona tijd waar vele verleidingen toch op de loer liggen.

En dankzij de Leefstijlbegeleidingstraject heb ik ook af en toe een schop onder mijn kont gekregen zodat ik door bleef gaan zoals ik bezig ben.

Kortom sporten doet echt wonderen en ik raad het iedereen aan.

Menu