September 2018 ben ik begonnen met mijn X-Fittt avontuur.

Al jaren een haat-liefde verhouding met eten, maar nu zo klaar met mijn overwicht! Na drie zwangerschappen de nodige kilo’s gehouden te hebben, maar al wel zelf 15 kilo kwijt geraakt, heb ik mij ingeschreven.

Wat zag ik tegen de 5 km loop op. Het was echter een superleuke kick-off. Het was zwaar, maar na afloop was ik supertrots op de tijd die ik had neergezet. Tevens tijdens de loop onze groep ontmoet. Wat is het fijn om met een groep gelijkgestemde de strijd aan te gaan.

Wij hebben samen veel gelachen, gezweet en afgezien.
Mijn kilo’s vlogen eraf. Acht december zijn de twaalf weken afgesloten, maar ik ben zeker nog niet klaar.

Mijn doel komt iedere dag een beetje dichterbij. Vijf januari start weer twaalf weken en ik ben er wederom bij. Ik ga gewoon door met mijn nieuwe leefstijl.

Mijn X-Fittt avontuur is nog niet voorbij.

Groetjes Kelly