Hallo ik ben kelvin harlé en ik heb meegedaan met het xfittt programma.

Ik ben met dit super programma op een leuke gezellige manier in 12 weken 25.1 kg afgevallen.

Ik was al heel lang te zwaar en heb wel wat halfzachte pogingen gedaan om gewicht te verliezen maar dat ging dan een paar weken goed en dan verzwakte het weer .
En in je eentje sporten is lang niet zo motiverend als in een groep zoals bij xfittt, je hebt veel steun aan elkaar en je drijft elkaar tot het uiterste.

Mijn collega Bianca spijker begon in maart met het xfittt programma en begon in rap tempo gewicht te verliezen ze verloor in 12 weken meer dan 15 kg en maakte mij enthousiast .
Dus heb ik mijzelf opgegeven voor de xfittt ronde van 15 september.
Een paar dagen voor het begin van xfittt ben ik met Bianca om alvast in de stemming te komen een les Spinbox gaan doen de laatste 10 minuten zat ik buiten half spugend buiten adem en met een dextro die ik had gekregen van de trainer in mn mond en besefde dat er wat moest gebeuren , maar de eerste stap was gezet.

De start van xfittt begint met de kennismaking met je groep je nieuwe xfittt familie voor 12 weken en een 5km loop en die ging voor mijn gevoel best redelijk ik kon lang niet alles rennen maar was in ieder geval binnen 50 minuten binnen.

De weken daarna merk je gelijk dat je veel meer energie krijgt en met het eten had ik ook totaal geen moeite er zijn zoveel heerlijke producten waar je uit kon kiezen dat ik het helemaal niet zag als dieet je gaat juist leren anders te eten gezond en gevarieerd.

Na 3 weken was ik al 10 kilo lichter en dat motiveert ook vanaf dat moment ben ik 4 keer per week gaan sporten 2 keer een groepsles met mijn mede xfitters en nog 2 keer in de loods spinbox .

De weken daarna bleven de kilo’s eraf gaan mede door de fijne lessen van o.a allard luis eboya Pieter en nienke ik werd steeds sterker en mijn conditie ging met sprongen vooruit.

Toen heb ik me door Bianca laten overhalen om mee te doen met de arnhem urban trail 10 km hardlopen dwars door 17 gebouwen in arnhem en heb het gered was super trots op mezelf en mede xfittter Johan stond me op te wachten bij de finish .

Na 12 weken wachte de xfittt eindloop in de regen liep ik de 5km in minder dan 36 minuten en 25.1 kg lichter.

Ik heb een super mooie tijd gehad en ga daarom in januari door met een 2de ronde xfittt.

Groetjes Kelvin