Het Succesverhaal van Klaas Lijkendijk:

Mijn naam is Klaas, 39 jaar oud getrouwd en vader van 2 kinderen. Al mijn hele leven ben ik aan de zware kant geweest, ruim 3 jaar geleden ben ik gestopt met roken en sinds die tijd ruim 24 kg aangekomen. Eind 2018 heb ik
besloten dat het mooi geweest was en dat het tijd werd er iets aan te doen! Hierbij is voor mij de keuze op X-Fittt gevallen. Het programma sprak me direct aan door de persoonlijke begeleiding, sporten met een vast
clubje mensen die vergelijkbare doelen voor ogen hebben en de enorme resultaten die ik voorbij zag komen bij eerdere deelnemers. Toen ik 5 januari de 5 km loop deed had ik nog geen idee waar ik aan begon. Nu 12
weken verder ben ik blij dat ik het gedaan heb! Deze 12 weken hebben mijn een gezonde bloeddruk op geleverd, een fitter lijf, 10,5 cm minder buikomvang en 17,4 kg afgevallen. Na X-Fittt ben ik nu gelijk gestart met
X-Fittt personal waar ik onder begeleiding Van Laura de komende 2 jaar deze lijn ga doorzetten. Gezond eten en sporten gaan mijn vaste patroon gaan worden!

Sportieve groet Klaas

Menu