8 maanden: -21 kilogram -Gezonde bloeddruk

“Mijn drijfveer om bij Formupgrade te gaan sporten was dat ik voelde dat ik niet meer goed in mijn vel zat en mijn rugklachten verergerden. ‘Mijn vel werd letterlijk te klein’.Ik baalde van mijn conditie, als ik met mijn honden liep, dan merkte ik dat ik last had van mijn ademhaling. Aan kleine dagelijkse bezigheden, merkte ik er moet verandering komen. ‘Schoenen aan trekken, was al lastig’.Qua gezondheid gaf ik me op moment voor de start, een 4, gezien ik zelf op dat moment dacht dat ik veel nog wel gewoon kon doen mbt dagelijksebezigheden. Nu dat ik ruim acht maanden verder ben en het sporten en mijn leefstijl in positieve zin heb opgepakt, weet ik dat dit niet zo was.

Vandaag de dag kan ik makkelijker mijn sokken aantrekken, veters strikken, en zelfs traplopen gaat veel gemakkelijker. Aan zoveel kleine dingen merk ik nu een verschil. Ik geef mezelf nu al een 7+, ik ben al heel erg blij wat er nu verbeterd is, maar het kan voor mezelf nog beter!

Ik voel me nu veel zelfverzekerder en voel mij ook heel anders. Ik pas weer bepaalde broeken aan en mag ook weer nieuwe broeken kopen.Het heeft ook te maken dat er een hele prettige sfeer heerst in het centrum van Formupgrade, zowel personeel als mede sporters. In het verleden heb ik mij aangemeld bij andere sportscholen, maar daar ben ik na een paar maal sporten gestopt, ik voelde mij niet op mijn gemak. Na twee maal bij Formupgrade gesport te hebben, heb ik gelijk mijn abonnement omgezet naar onbeperkt sporten. De sfeer, de coach, de fysio, zij hebben allen bijgedragen aan mijn persoonlijke succes, ze geven mij goede adviezen en begeleiding.

Ik ben bewuster met voeding bezig gegaan, doe ik nog steeds en bevalt goed. Ik heb nu een stok achter de deur.

Ik wil twee mensen extra bedanken voor hun begeleiding, dat zijn Marloes (coach) en Priscilla (leefstijlcoach)!”

Menu