HET SUCCESVERHAAL VAN: Lieke!

“In december 2017 deed ik mee aan een actie op facebook waar 3 maanden gratis leefstijlcoaching mee te winnen was. Ik was de gelukkige winnaar en vanaf januari 2018 startte ik met leefstijlcoaching bij Yvonne.
De vele diëten die ik gevolgd heb hadden weinig effect gehad. Ik viel er wel van af maar wanneer ik stopte kwamen ze er net zo hard weer aan. Ik hoopte dat een andere leefstijl meer effect zou gaan hebben.
In de eerste weken ging het erg goed met afvallen en na de gratis maanden ging ik vol goede moed door met leefstijl coaching. Eindelijk ervoer ik dat ook ik af kon vallen. Na een periode van een mooie afname in gewicht kropen de kilo’s er toch weer langzaam aan. Het ging op en af. Hoe veel ik ook mijn best deed.
In de zomer van 2019 ging ik een traject om van medicijnen voor mijn epilepsie te wisselen in. Ik ging mij naarmate de dosering van de oude medicijnen verminderde steeds beter voelen. Ik zat lekkerder in mijn vel en mijn eetbuien verdwenen. Ook van emotie eten was veel minder sprake.
Nu een half jaar na de wisseling van de medicijnen is mijn gewicht met dik 15 afgenomen, is mijn buikomvang verminderd met 19 cm en voel ik mij veel fitter en energieker dan voorheen. Het is overduidelijk dat de medicijnen veel effect op mijn gewicht en emoties hebben gehad. Door het somber zijn ging ik eten en daar baalde ik dan weer van waardoor ik weer troost zocht in iets lekkers. Nu lukt het me om wanneer ik me wat minder voel en drang naar eten heb dit niet te doen en afleiding te zoeken.
Het toepassen van de juiste leefstijl gaat veel beter en ik kan nu ook genieten van een keertje iets lekkers of een avondje uit eten zonder me daar schuldig over te voelen.
Op dit moment ga ik nog steeds de strijd tegen de kilo’s aan. Ik probeer er zoveel mogelijk van af te krijgen, elke kilo is meegenomen.
Dankzij de goede coaching van Yvonne ben ik gekomen waar ik nu ben” — trots.

Menu