14 september 2019 ben ik gestart met mijn GLI-traject voor 2 jaar. Op het moment van starten woog ik 83 kilo met een BMI van 32, bovendien sportte ik totaal niet meer. Ik was het eigenlijk helemaal beu en er moest iets veranderen. Bij het starten met de 5-km van X-Fittt loop was ik al 2,5 kilo afgevallen en met goede moed begon ik aan de loop. Helaas ging ik toen door mijn rug en was de start dus al een tegenvaller. Bij de fysio kreeg ik te horen dat ik te hard van stapel was gelopen en voorlopig alleen op de loopband rustig mocht lopen. De 5-km loop na afloop van de X-Fittt heb ik samen met mijn dochter gelopen in 36 minuten, 10 minuten minder dan de 1e keer. Ik kreeg een medaille en complimenten van de aanwezige medewerkers van X-Fittt, maar het mooiste compliment kreeg ik van mijn dochter: ‘ik ben trots op je, mama’. Ik ben nu ruim een jaar bezig en mijn 1e doelstelling heb ik gehaald, dat was een streefgewicht van 65 kilo. Ik ben van maat XXL naar maat S en van maat 44 naar 38 gegaan. Ik voel me goed, fit en heb meer zelfvertrouwen. Bovendien heb ik ook al de nodige complimenten gekregen wat een mens zeker goed doet. Waarom zou iemand voor Formupgrade moeten kiezen? Ik voelde me vanaf het 1e gesprek gesteund door Christiaan maar ook door de medewerkers waarvan ik de X-Fittt lessen heb gehad, oa Thijs, Mack en Laura. Ook al ging het soms iets minder hun commentaar was altijd positief evenals de aanmoedigingen. Ook Dave, die destijds bij het wegen de kilo’s opschreef had altijd een positief woord. Je voelt je een mens en zeker geen nummer, ze geven je zelfvertrouwen en er is altijd belangstelling hoe het met je gaat, of je nu X-Fittt volgt, meedoet aan de groepslessen, bij je coach komt of individueel aan het sporten bent. Dus wil je aan de slag met je leefstijl……ik kan je Formupgrade zeker aanbevelen! Resultaten:• -20 kg• -22,5 cm middelomtrek• Vetpercentage -13%• Van obesitas naar gezond gewicht

Menu