Het SUCCESVERHAAL van Niels !

Succesverhalen

“Rondom augustus 2019 ben ik naar de huisarts gegaan omdat ik graag wilde weten hoe ik ervoor stond op het gebied van gezondheid. Mijn cholesterol, bloeddruk en suikerwaarde waren aan de hoge kant. Via de praktijkassistent werd ik getipt voor Formupgrade, waarvoor mijn dank!

Het programma stond mij aan omdat het een programma is van 2 jaar. Nu ben ik precies 6 maanden onderweg en nu komt voor mij het belangrijkste: het doorzetten! Eerder was het voor mij een vraag of ik dit kon doorzetten. Nu stel ik mij die vraag niet meer. Door de resultaten en mijn goede gevoel gaat dit mij zeker weten lukken.

Een stok achter de deur heb ik nog steeds nodig. Ik begon met 2 keer per week sporten en heb dit uitgebouwd naar 3 keer per week small group training op locatie Noord. Daarnaast doe ik sinds 2 weken iedere ochtend 10 minuten buikspieroefeningen.

Het belangrijkste is dat sporten hoger op mijn prioriteitenlijst is gekomen. Ik zeg afspraken af of ik verzet ze zodat ik kan sporten. Dit was voorheen andersom.

Door de fijne afwisseling in de small group trainingen blijf ik het leuk vinden en blijf ik mijn lichaam stimuleren. Ik voel me al oke maar na het sporten voel ik me NOG beter. Alle instructeurs letten goed op de houding en daardoor heb ik nooit blessures.

Naast deze resultaten drink ik ook geen alcohol meer. Dit wordt mijn eerste carnaval zonder alcohol. Ik snoep niet meer maar af en toe eet ik nog wel teveel nootjes(wel ongezout en ongebrand).

TIP VOOR IEDEREEN:
Stel jezelf de vraag: Wil jij je beter voelen dan nu? Als het antwoord ja is, doe dan mee aan dit programma. Formupgrade is het middel en geeft je de handvatten, het eindpunt moet je voor jezelf bepalen.” — trots.

Menu