Graag deel ik jullie mijn ervaring en succes over het sporten en het volgen van het GLI traject en de X-Fittt bij Formupgrade in Arnhem tijdens de periode 1-12-2022 tot 16-02-2023 
Tijdens en na de corona kwam er van sporten op mijn vorige sportschool niets meer terecht, met het gevolg dat mijn gewicht toenam en ik me niet fit voelde. In november 2022 kwam ik in contact met Formupgrade. Het aanbod van sportlessen en het aanbod van de X-Fittt GLI maakte mij direct erg enthousiast. Ik besloot dan ook het roer om te gooien en 1-12-2022 ben ik lid geworden en heb mij aangemeld voor het X-Fittt GLI traject. 
Al snel werd er een afspraak gemaakt met mijn coach Priscilla vd Berg en werd mijn overgewicht op de weegschaal zichtbaar en ook dat sporten voor toename van mijn spieren wenselijk zou zijn. De aandacht die wordt gegeven aan: wie je bent, hoe je bent en wat je nodig hebt heb ik als zeer plezierig ervaren.  
Mijn motivatie is dat ik niet langer wil jojoën met mijn gewicht en daarbij heb ik een stok achter de deur nodig. Tevens wil ik graag in een gezond lichaam en in een goede conditie ouder worden. Mijn gewicht bij aanvang was 78.6 kg bij een lengte van 1.68 m.  
Vol goede moed en enthousiasme ben ik aan de slag gegaan. Dagelijks houd ik nauwkeurig mijn voedingsapp bij en ben ik 4x per week gaan sporten. De voedingsapp geeft mij houvast om de juiste voedingsstoffen en aantal calorieën binnen te krijgen. Priscilla haar feedback is hierbij onmisbaar, de aanmoediging, complimenten en tips die ik van haar heb gekregen zijn mede van belang voor het resultaat tot nu toe. 
De X-Fittt was een uitdaging om de oefeningen qua conditie vol te houden. Maar na een aantal weken ging ik met sprongen vooruit. Naast de X-Fittt volg ik 2x per week het liefste groepslessen. 
Ik ben amper 3 maanden met het GLI traject bezig en sta versteld van het resultaat wat ik alleen nooit had bereikt. De meting gaf onlangs aan dat ik een afname in gewicht van 12 kg heb en mijn buikomvang 18 cm minder is. Ook de spieren zijn toegenomen. Ik kijk uit naar het vervolg waarbij een belangrijk onderdeel nog komt namelijk het vasthouden van het bereikte resultaat. 
Met het resultaat binnen 3 maanden van 78.6 kg naar 66.3 kg heb ik vertrouwen in hetgeen nog komt.  
De stap die ik heb gezet om samen met Formupgrade dit aan te gaan is een hele goede stap geweest.