“Ik zal me eerst voorstellen: Ik ben Ron Bosvelt, 55 jaar en kom uit Westervoort. Na vele jaren van een vast ritme werd het tijd om uit de dagelijks sleur te komen. Het was voor mij alleen maar opstaan, werken, huishouding, klussen en op de bank zitten tv kijken met uiteraard veel eten in de avond…
Ik had al een aantal keer gesport op mijn manier. Dit deed ik voor een paar maanden en hield het voor gezien.

Tot ik de GLI (Gecombineerde leefstijlinterventie) tegenkwam. Deze werd vergoed vanuit het basispakket. Ik kreeg een verwijsbrief via mijn huisarts. Ik had al eerder gezien dat Formupgrade begeleiding aan bood dus na een aantal weken heb ik gebeld voor een afspraak. Ik was erg gespannen voor wat mij te wachten stond, het is voor mij uberhaupt een grote stap om iets nieuws aan te gaan doen maar ik werd goed opgevangen door Christiaan en hij legde me duidelijk uit wat er van mij verwacht werd.

Ik ben rustig aan begonnen met FunFit Basic en na 6 weken ging ik naar de lessen van FunFit Xtra en small group trainingen. In het begin had ik het erg zwaar maar mede door de toppers van Formupgrade en de gevarieerde lessen kon ik doorzetten. Nu krijg ik hier ontzettend veel energie van en de drempel om naar de les te gaan ben ik helemaal kwijt! Ik kan iedereen aanraden om je bij deze sportschool te laten begeleiden door de leefstijlcoach. Ze zijn erg goed in hun vak. Daarnaast natuurlijk niet te vergeten: de lieve mensen aan de balie die ook bijdragen waardoor je met plezier gaat sporten.
Ik zit nu lekker in mijn vel. En durf nu veel meer aan. Mede door Marlon, Thijs, Laura en mijn persoonlijke leefstijlcoach Christiaan Vermeer maken het sporten erg leuk.”