Het verhaal van Shahira

“6 maanden geleden begon ik dit kleine avontuur dat mijn leven heeft veranderd… of laat me zeggen het heeft mij veranderd. 7 Februari 2020 begon ik aan iets vreselijks tenminste dat is wat ik toen op dat moment dacht maar ik had nooit gedacht dat het me zou lukken om deze verandering mee te maken.

Ik moest dit gaan doen, er was geen weg terug dus daarom moest ik alleen maar vooruitkijken en dat deed ik. Ik heb een hele metamorfose gehad, ik voel me goed en ik voel me licht.
Een hele grote last is van mijn schouders af, de 20 kilo van pijn en gewicht is weg.

Ik ben trots op mezelf maar om eerlijk te zijn had ik dit nooit gekund zonder mijn geweldige Coach Danilo die in mij geloofde en mij zelfvertrouwen gaf en dan heb ik het nog niet eens gehad over de andere fantastische begeleiders die daar werken en mij zo goed hebben geholpen. Ik heb hard gewerkt voor dit en ik heb leuke, lieve mensen ontmoet…
De eerste keer… 6 maanden geleden was het vreemd en nu is het normaal, nu is het als thuiskomen. Ik heb een nieuwe hobby en ik ben 20 kilo lichter!! en waarschijnlijk wordt het meer maar tot nu toe ben ik tevreden want ik heb die ene stap gemaakt en iets veel groters bereikt. Het woord dat dit allemaal beschrijft is Trots!! Want dat ben ik.”