Als ik de foto’s naast elkaar zie, kan ik het zelf nog steeds niet geloven wat een bizarre transformatie mijn lichaam heeft ondergaan in slechts 12 weken X-Fittt.

Van tevoren was ik eerlijk gezegd behoorlijk sceptisch (zoals vrijwel altijd als het om afvallen of sporten ging): “Is dit wel nodig? Ik kan het zelf ook wel op eigen kracht. Daar heb ik echt geen clubje “dikke mensen” bij nodig.” Blij dat ik deze keer heb besloten om sterker te zijn dan mijn excuses en er vol voor ben gegaan!

X-Fittt is geen wondermiddel gebleken dat zonder enige inspanning het gewenste resultaat geeft. Het is met name de eerste weken keihard werken geweest, drie keer kapotgaan tijdens elke training, ’s avonds moeten bedwingen om niet meer te snacken voor het naar bed gaan en vooral verstand op nul, karakter tonen, en doorzetten. Het werd nooit echt makkelijk, maar ik leerde ermee om te gaan en eerlijk gezegd werd het sporten – mede door de afwisselende en uitdagende groepslessen – al snel gewoon leuk en lekker om te doen.

Ik heb mij 12 weken vrij strikt aan het voedingsschema gehouden en 3 á 4 keer per week gesport, maar dan komt er dus ook gegarandeerd een heel mooi resultaat uit! En dan is het opeens ook al die ontberingen van de weken ervoor dubbel en dwars waard geweest. Niet alleen qua kilo’s en spiegelbeeld, maar ook qua fitheid, gezondheid en zelfbeeld.

Ik ben enorm trots op wat ik heb bereikt in 12 weken X-Fittt, waarin al mijn verwachtingen meer dan overtroffen zijn:
– 27,4 kilo afgevallen;
– 20 centimeter buikomvang minder;
– Conditie enorm verbeterd, waardoor ik mij heerlijk fit voel;
– En last but not least: mijn bloeddruk is van 140/100 naar 120/75 !

Ik zit nu lekker in mijn vel, sport nog steeds (vrijwillig!) drie keer in de week en weet na die 12 weken heel aardig wat ik wel en niet moet eten. Houd ik mij er een dag niet aan, dan moet ik daardoor een keer extra sporten of een paar dagen extra op mijn voeding letten.

Eigenlijk heel simpel, maar die knop moet wel omgezet worden. Daar heeft X-Fittt mij bij geholpen. Dat had ik jaren eerder moeten doen…

Ik wil hierbij alle enthousiaste en motiverende begeleiders rondom X-Fittt en Formupgrade bedanken, want jullie hebben er mede voor gezorgd dat ik mij nu een volledig ander mens voel. Dank!

Met sportieve groeten en tot snel,
theemtheem1