SUCCES verhaal van een enthousiaste X-Fittt’er van FeelGoodClub BoukeSport

Eind augustus ben ik gestart met X-Fittt, en heb ik maar van één ding spijt, dat ik er niet eerder aan ben begonnen. De voorbije 10 jaar heb ik alle diëten geprobeerd die langs allerlei kanalen geprezen werden. Soms met wat resultaat. Maar vaak kwamen de kilo’s er even vlug terug bij, en vaak zelfs meer. Waardoor gestaag mijn gewicht steeg totdat er 3 getallen op de weegschaal verschenen.

Paniek, wat nu? Doordat ik me slecht voelde, ging ik helaas nog meer eten. En het gewicht bleef maar stijgen. Zo kon het niet meer verder. Bij dokter Google verscheen X-Fittt op ’t scherm. Ik had er nog nooit van gehoord, maar mijn interesse was wel gewekt. Vervolgens een afspraak gemaakt bij BoukeSport, en na een fijne intake beslist om ervoor te gaan.

Wat bleek dit een schot in de roos te zijn. Ik heb echt genoten van de sportlessen in groep. De lessen zijn zeer afwisselend. Elke maandag in de buitenlucht onze grenzen verleggen en elke donderdag in de zaal calorieën verbranden. Maar ieder op zijn niveau en tempo.

De coaches zijn erg gedreven en motiverend. Hoe verder in het programma, hoe leuker en intenser het groepsgevoel wordt. Samen vechten tegen de kilo’s. Elkaar aanmoedigen, ondersteunen en tips geven.

Verder was het wekelijkse voedingsconsult belangrijk in het programma. Via de Food app krijg je inzicht in je dagelijkse calorie inname. Je schrikt ervan hoeveel calorieën je per dag gewoonlijk eet. Je leert gaandeweg de juiste voedingsmiddelen te kiezen en je dagelijkse calorieën te verminderen. Geen shakes of dieetvoeding hier, maar wel gezonde evenwichtige voeding. Het gebruik van de Food app is wel even wennen, maar je bent er vlug mee weg.

Nu 12 weken later kan ik met vreugde zeggen dat de kilo’s eraf gevolgen zijn en dat ik eindelijk nog eens een gezonde BMI heb. Ik ben erg blij met het resultaat. Voel me gelukkig en bruis van energie. Bedankt BoukeSport en vooral dank aan Ellen en Rob voor de fijne begeleiding.

Groeten, Tim