De afgelopen jaren zijn er heel wat nieuwe succesverhalen bijgekomen dankzij X-FITTT. De meeste van jullie zullen de verhalen wel kennen, van Dave, Rudi, Robert, John, Willeke, Marloes en nog honderden anderen.

X-FITTT geeft misschien soms ten onrechte het gevoel dat het een succesformule is. Dat wanneer je jezelf opgeeft voor X-FITTT alles wel goed komt. Was het maar waar! Was het maar zo dat wij de garantie konden geven dat het bij iedereen werkt. De enige garantie die wij kunnen geven is wanneer je echt doet wat wij zeggen, 12 weken 7 dagen per week, 24 uur per dag aan je voedingsschema houden, 2 keer per week trouw met je groep sporten en nog minimaal 1 keer zelfstandig bewegen. Dan ga je echt je doelen bereiken. Maar hoe mooi dit ook klinkt, zo tegengesteld kan de praktijk zijn.

Helaas zit het leven vol met tegenslagen, verplichtingen, blessures en andere zaken die roet in het eten kunnen gooien. Helaas horen bij al die succesverhalen ook minder positieve verhalen. Deelnemers die tijdens X-FITTT niet krijgen wat ze verwacht hadden, deelnemers die teleurgesteld zijn in het ontbreken van een stukje extra maatwerk omdat het privé even tegenzit en 2 x per week sporten er gewoon even die bij past en deelnemers die er gewoon nog niet voor klaar zijn om hun leven drastisch te veranderen.

Lieve mensen, niet X-FITTT maakt het verschil, maar dat ben jezelf. Jij maakt het verschil. En als dan alles mee zit, je blessure vrij blijft en je voldoende discipline hebt dan zorgt X-FITTT er met zeer goede randvoorwaarden voor dat dankzij jouw eigen inzet je met X-FITTT samen een heel eind kan komen! Maar de allerbelangrijkste tip die wij vanuit X-FITTT kunnen geven is; je doet het voor jezelf, en dus moet je er dan ook echt 100% voor gaan!