johnBoxmeer, Nijmegen en Zevenaar zijn die nieuwe plaatsen waar X-Fittt op korte termijn van start gaat, mogelijk komt daar ook nog Spijkenisse bij!

Vandaag 15 mei 2017 kwamen vertegenwoordigers van BodyVision, Hara Fit, Spin it en Delta Sport bij elkaar om te praten over de Kick off in hun centrum en alle voorbereidingen die getroffen moeten worden.
In februari van dit jaar werden de eerste pilots opgezet van X-Fittt. Deze pilots zijn onderdeel van een haalbaarheidsstudie wat X-Fittt momenteel uitvoert in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en waar zelfs minister Schippers inmiddels van op de hoogte is.
Waar het uitrollen van X-Fittt in Arnhem bij Formupgrade zeer succesvol is gebleken is het niet van zelfsprekend dat dit in andere gemeentes ook het geval is. Zo is het X-Fittt niet gelukt om in Gendt, Castricum en Eindhoven het programma succesvol van de grond te krijgen. Echter heeft dit ons wel nieuwe inzichten gegeven. Het programma X-Fittt moet passen bij de beweegaanbieder, en de beweegaanbieder moet voldoende mogelijkheden in huis hebben om X-Fittt succesvol te kunnen implementeren.
In Veenendaal, Elst, Rhenen en Reusel is het wel gelukt een pilot succesvol uit te rollen, net zoals bij Physique in Arnhem. De kennis en ervaring die X-Fittt heeft opgedaan in deze eerdere rondes heeft eraan bij gedragen dat de begeleiding richting de uitvoerende partijen anders en intensiever is geworden. De komende tijd moet blijken of X-Fittt in Boxmeer, Nijmegen en Zevenaar net zo succesvol zal zijn als in Arnhem bij Formupgrade.
De komende periode zullen we de start datum van deze nieuwe pilot centra communiceren. Echter kunt u zich nu al opgeven voor de pilot! Tijdens de pilot (12 weken) zijn er geen kosten voor X-Fittt. Deelnemers dienen ‘slechts’ lid te zijn in het centrum waar de X-Fittt pilot draait. Met de pilot kunnen er een beperkt aantal deelnemers deelnemen, namelijk slechts 10 deelnemers per centra. Wacht dus niet te lang, en geef je snel op.