Een maand geleden schreven wij al over hoe succesvol het centrum Bouke Sport in Reusel is met de uitvoer van X-FITTT vandaag komen we met goed nieuws!

Na de pilot fase van X-FITTT in Reusel is het nu mogelijk om jezelf op te geven X-FITTT in Reusel. Net zoals in Arnhem zijn er in Reusel grote successen geboekt met X-FITTT en inmiddels zijn er al meerdere deelnemers ruim 10 kg afgevallen.

De exacte datum is nog onbekend, maar volg onze X-FITTT facebook pagina of geef je nu alvast snel op.

X-FITTT is in januari 2015 gestart in Arnhem en sindsdien hebben er bijna 2.000 Arnhemmers deelgenomen aan X-FITTT. Velen zijn 10 tot 15 kg afgevallen maar er zijn ook voorbeelden van mensen die wel 40 tot 50 kg zijn afgevallen. En mensen vallen niet alleen af met X-FITTT het is meer dan een afslankprogramma. Het is een leefstijlverandering waarbij geen gebruik wordt gemaakt van een dieet of pillen, maar waar een nieuwe leefstijl wordt aangeleerd die je ook echt vol kan houden.

Sinds februari 2017 zijn er een tiental pilots gestart in heel Nederland waaronder in Reusel en we zijn verheugd dat X-FITTT structureel onderdeel gaat vormen van het sport en beweegaanbod van Bouke Sport in Reusel.