Premium health club Ede gaat voor X-Fittt.

Trots zijn we bij X-Fittt dat we weer een kwalitatief goede club aan ons hebben weten te binden. In Ede gaat X-Fittt de samenwerking aan met Premium health club van Pim Kooij.

X-Fittt was al langere tijd opzoek naar een samenwerking met een geschikte partij uit de omgeving Ede. Halverwege 2017 is X-Fittt gestart met het uitrollen van het concept, soms met veel succes maar soms ook met een flinke teleurstelling. Medeoprichter van X-Fittt Thomas Verheij hierover; ‘als fitnessondernemer ken ik goed onze branche, veel collega ondernemers zeggen aan de voorkant dat ze graag mensen willen helpen en daarom ook met X-Fittt aan de slag willen’. Echter is het niet zo dat X-Fittt vergelijkbaar is met de meeste businessmodellen in onze branche. Bij X-Fittt vragen je klanten om aandacht en begeleiding, iets wat sommige fitnessondernemers niet gewend zijn omdat het verdienmodel voornamelijk gericht is in onze branche op slapende leden. Als ze dan tijdens X-Fittt ineens zoveel voor een klant moeten doen valt ze soms wel eens het X-Fittt programma tegen. Maar wij vanuit X-Fittt zijn ervan overtuigd dat X-Fittt alleen kan slagen wanneer je zowel tijdens het sporten begeleiding biedt als tijdens het controleren van de voeding!

Hierdoor is het soms lastig om de juiste ondernemers te bereiken die met X-Fittt aan de slag willen. Als je goed bent voor de doelgroep, ze in het begin goed op weg helpt en ze de juiste aandacht geeft scoor je extreem goede resultaten met de mensen in je fitnessclub. Pim Kooij is zo’n ondernemer die kwaliteit en resultaat voorop stelt en om die reden zijn we vanuit X-Fittt bijzonder verheugd met de samenwerking met Premium health club Ede.

Wil jij meer weten over Premium health club neem dan een kijkje op de website:

https://www.phc-ede.nl/