Niet tientallen, ook geen honderden maar duizenden deelnemers hebben inmiddels deelgenomen aan X-FITTT. Wat is nu het succes van X-FITTT en wat is de gouden regel om tot succes te komen?

De helft van de Nederlanders heeft immers overgewicht, dus zo makkelijk kan het toch niet zijn om af te vallen?

Toch durft X-FITTT een succes garantie af te geven. Wanneer je jezelf exact houdt aan het programma is resultaat gegarandeerd. 12 weken lang, 2 keer per week sporten met je groep, 1 keer zelfstandig bewegen en je dagelijks aan je voedingsschema houden. Dan is succes gegarandeerd. Makkelijk toch? Voor de één wel, maar voor de ander niet. Feestjes, tegenslagen en eetbuien kunnen roet in het ‘eten’ gooien.

Lukt het jou om jezelf te complimenteren aan het voedingsschema, dan is resultaat gegarandeerd. Het wekelijkse weegmoment, het dagelijks doorsturen van je voedingsschema en een gezamenlijke groepsapp zijn overige succesfactoren van X-FITTT. X-FITTT zorgt voor steun, coaching en begeleiding en brengt je daarnaast in contact met andere X-FITTTers met vergelijkbare problemen. Samen werken we aan een succes, maar het uiteindelijke succes dat bepaal je tot slot toch echt zelf, het is aan ons om jou te laten inzien dat wanneer je jezelf echt 100% geeft je de meest mooie resultaten kan behalen. Want als een ander het kan, kan jij het ook!