Zaterdag 16 september was alweer de 21ste editie van X-FITTT bij Formupgrade in Arnhem. Inmiddels hebben er meer dan 2.000 Arnhemmers deelgenomen aan X-FITTT bij Formupgrade. Dat Arnhem nog lang niet uitgekeken is op X-FITTT bleek zaterdag wel weer. Maar liefst 110 nieuwe X-FITTT deelnemers hebben zich voor deze editie aangemeld, bij Physique Preventiecentrum in Arnhem starten er ook deze maand zo’n 70 deelnemers voor het reguliere programma en de PRO variant. Bij Formupgrade in Arnhem starten er voor PRO ook nog eens ruim 30 deelnemers en met X-FITTT kids, X-FITTT fysio en X-FITTT diabetes starten er in september meer dan 250 Arnhemmers aan het succesvolle X-FITTT programma.

En niet alleen in Arnhem starten er in September nieuwe X-FITTT’ers. Een record aantal centra (10) is in september gestart met X-FITTT, veelal in kleinere groepjes om langzaam naar hetzelfde succes toe te werken als in Arnhem. Zo is X-FITTT o.a. van start gegaan in Veenendaal, Reusel, Nijmegen, Zevenaar, Weert, Rhenen en Doetinchem. Met deze 10 nieuwe aanmeldingen komt het aantal X-FITTT centra boven de 20! En we verwachten nog voor het einde van het jaar op 25 locaties in Nederland met X-FITTT te starten.

Zoals gezegd is X-FITTT ontstaan in Arnhem en om die reden zien we dat er vooral veel behoefte en vraag is vanuit de regio’s Arnhem. Voordat X-FITTT van start ging in Doetinchem, Nijmegen en bijvoorbeeld Zevenaar kregen we veel emails en verzoeken met de vraag of we ook in die omgeving konden starten en ook nu krijgen we weer verzoeken uit verschillende plaatsen. Om die reden zijn we zoekende naar kwalitatief goede sportcentra of fysiotherapie praktijken uit de regio Enschede, Deventer en Apeldoorn die met ons de samenwerking willen aangaan.

Graag komen wij in contact met deze centra om de mogelijkheden te bespreken. Het delen van dit bericht wordt gewaardeerd en zal bijdragen aan fittere en gezondere leefstijl van honderden mensen.