Het ruige Air Force Base-parcours in Weeze haalt het béste in een mens naar boven! Het geluid van opstijgende vliegtuigen naast ons gigantische modderspeelveld voor volwassenen zorgt voor een heerlijke adrenalinerush. Maar ook de enorme glijbaan laat niemand koud. Je hoort gegil, geplons en daarna kreten van blijdschap.

De route loopt dwars door een industriële zandafgraving met waterpoelen. Tel daar extreme hoogteverschillen, bunkers en hangars bij op en je krijgt echt even het idee dat je in een geweldige actiefilm speelt. Alleen ben je zelf de stuntman…

Deze unieke beleving biedt X-Fittt haar deelnemers aan! Doordat Mudmasters en X-Fittt graag willen samenwerken zijn wij tot het volgende idee gekomen. Mudmasters biedt 50 gratis kaarten aan voor X-Fittt deelnemers die 1 dag als vrijwilliger Mudmasters willen komen assisteren tijdens een obstakelrun. Dat kan zijn bij de finish het uitdelen van t-shirts, op een rustpunt aan deelnemers water uitdelen of op andere plekken in het parcours de organisatie van Mudmasters ondersteunen. Naast het helpen van de organisatie krijg je dankzij deze unieke samenwerking ook de kans om een kijkje te nemen in de keuken van Mudmasters! Een unieke beleving.

Bij voldoende interesse van X-Fittt deelnemers mag er zelfs gratis gebruik gemaakt worden van de speciale Mudmasters camping. Zo kan je bijvoorbeeld op zaterdag 5 mei assisteren in de organisatie en op zondag 6 mei jouw eigen 6, 12 of 18 km run lopen! Ook mag je op 5 of 6 mei de run lopen en assisteren een week later op 12 mei.

Wil jij gebruik maken van deze geweldige aanbieding? Stuur dan snel een mail naar: info@x-fittt.nl en geef onderstaande gegevens aan ons door (er is slechts plek voor 50 deelnemers):

Voornaam:

Achternaam:

Telefoonnummer:

X-Fittt club:

Voorkeursrun (6,12 of 18km):

Voorkeurs dag voor het lopen van de run:

Voorkeurs dag voor het assisteren van de organisatie:

Wel of geen interesse in gebruik maken van de camping:

 

Wil je meer info over de obstakelrun in Weeze? Dat kan je vinden via onderstaande link:

 

https://mudmasters.nl/event/airport-weeze-2018/