Marcel Leegerstee is een bekend gezicht in Arnhem. Naast zijn werkzaamheden voor de politie is hij het gezicht van Ome Joops tour. Een groots evenement wat jaarlijks terugkeert voor zo’n 150 kinderen voor wie zomervakantie niet iets vanzelfsprekends is.

Al jaren zorgt Marcel met een groot team aan vrijwilligers ervoor dat honderden kinderen een zomerperiode beleven om nooit meer te vergeten! Veelal kinderen die om wat voor reden dan ook niet op vakantie kunnen.

Door altijd maar te zorgen voor anderen is Marcel de laatste jaren soms zichzelf vergeten, en zo kwam Marcel vorig jaar Juli terecht bij Formupgrade voor het programma X-Fittt. Marcel woog op dat moment ruim 140 kg en begon last te krijgen van rug, gewrichten en andere gezondheidsklachten. In 12 weken tijd viel Marcel ruim 20 kg af! En ook na de 12 weken bleef hij fanatiek sporten, op zijn voeding letten en paste hij zijn leefstijl aan. Inmiddels is Marcel een stuk fitter, nog meer afgevallen en met grote regelmaat in de fitnessruimte te vinden.

Omdat wij trots zijn op Marcel en het van groot belang vinden dat kinderen op jonge leeftijd al in aanraking komen met sport, bewegen en gezondheid willen wij vanuit X-Fittt wat terug doen voor Ome Joops Tour. Via Ome Joops tour mogen 20 kinderen gratis deelnemen aan X-Fittt kids bij Formupgrade in Malburgen of Klarendal. Het enige wat je daarvoor moet doen is naar de site www.x-fittt.nl/aanmelden gaan en jezelf aanmelden. Bij bijzonderheden dien je even aan te geven dat je via Ome Joops tour aan X-Fittt deel wilt nemen.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door de Dullert Stichting.