Sluit je aan met jouw centrum!

X-Fittt levert op lange termijn veel op voor je centrum, in de vorm van nieuwe leden uit een doelgroep die voorheen niet werd bereikt. Aanbieders die denken dat je snel veel geld gaat verdienen met weinig doen, hebben het mis. Zij hebben niet de juiste motivatie. X-Fittt past bij ondernemers die met hun centrum mensen willen helpen aan een gezonde leefstijl met een gezond bedrijfseconomisch model.

Alleen met een gezond verdienmodel kan X-Fittt op zoveel mogelijk plaatsen worden uitgevoerd. X-Fittt heeft een gezond verdienmodel. X-Fittt B.V. is rechthebbende van het merk X-Fittt, een wettelijk gedeponeerd merk. De uitvoering van X-Fittt kan uitsluitend worden gedaan door centra die een samenwerkingsovereenkomst hebben met X-Fittt B.V. Ondernemers kunnen voor meer informatie hierover terecht bij info@x-fittt.nl.

X-Fittt biedt naast directe inkomsten de mogelijkheid tot extra verdien mogelijkheden. Alle deelnemers aan de X-Fittt GLI nemen een sport abonnement af voor een periode van 2 jaar! X-Fittt kan jou helpen om de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) met vergoeding door de Basisverzekering aan te bieden.  Omdat de X-Fittt GLI wordt uitgevoerd in samenwerking met en volgens de voorschriften van de Beweegkuur. Daarnaast, veel deelnemers aan X-Fittt hebben behoefte aan bijvoorbeeld fysiotherapie, diëtetiek, en voedingssupplementen.

In één jaar tijd stromen er bij Formupgrade meer dan 600 X-Fittt’ers in de verschillende X-Fittt programma’s! X-Fittt zorgt voor ledengroei.
De resultaten van X-Fittt deelnemers buiten Arnhem zijn net zo succesvol als in Arnhem.

X-Fittt ging ooit in Arnhem van start met een klein groepje mensen met overgewicht. X-Fittt is inmiddels uitgegroeid tot het meest succesvolle programma van Nederland. X-Fittt wordt op meerdere locaties in Nederland aangeboden. Goede resultaten en tevreden deelnemers zorgen voor een verdere uitbreiding van X-Fittt locaties.

Heb jij interesse om X-Fittt in jouw centrum uit te voeren? Neem dan contact op met X-Fittt B.V. via info@x-fittt.nl of 026-3823334.

Lees ervaringen van eigenaren van beweegcentra:

Menu