Sluit je aan met jouw centrum!

X-Fittt levert op lange termijn veel op voor je centrum, in de vorm van nieuwe leden uit een doelgroep die voorheen niet werd bereikt. Aanbieders die denken dat je snel veel geld gaat verdienen met weinig doen, hebben het mis. Zij hebben niet de juiste motivatie. X-Fittt past bij ondernemers die met hun centrum mensen willen helpen aan een gezonde leefstijl met een gezond bedrijfseconomisch model.

Alleen met een gezond model kan X-Fittt op zoveel mogelijk plaatsen worden uitgevoerd. X-Fittt B.V. is rechthebbende van het merk X-Fittt, een wettelijk gedeponeerd merk. De uitvoering van X-Fittt kan uitsluitend worden gedaan door centra die een samenwerkingsovereenkomst hebben met X-Fittt B.V. Ondernemers kunnen voor meer informatie hierover terecht bij info@x-fittt.nl.

X-Fittt kan jou helpen om de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) met vergoeding door de Basisverzekering aan te bieden. Daarnaast, veel deelnemers aan X-Fittt hebben behoefte aan bijvoorbeeld fysiotherapie en diëtetiek.

In één jaar tijd stromen er bij Formupgrade meer dan 600 X-Fittt’ers in de verschillende X-Fittt programma’s!
De resultaten van X-Fittt deelnemers buiten Arnhem zijn net zo succesvol als in Arnhem.

X-Fittt ging ooit in Arnhem van start met een klein groepje mensen met overgewicht. X-Fittt is inmiddels uitgegroeid tot het meest succesvolle programma van Nederland. X-Fittt wordt op meerdere locaties in Nederland aangeboden. Goede resultaten en tevreden deelnemers zorgen voor een verdere uitbreiding van X-Fittt locaties.

Heb jij interesse om X-Fittt in jouw centrum uit te voeren? Neem dan contact op met X-Fittt B.V. via info@x-fittt.nl of 026-3823334.

Voldoe je aan onze voorwaarden en wil je je aanmelden?

Vul onderstaan formulier in, vink daarbij zoveel mogelijk voorwaarden aan waar je sportcentrum aan voldoet.  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Aanmelden sportcentra

Voldoe je aan onze voorwaarden?

Vink zoveel mogelijk voorwaarden aan waar je sportcentrum aan voldoet.

Check 1:
Check 2:
Check 3:
Check 4:
Check 5:
Check 6:
Check 7:
Check 8:

Lees ervaringen van eigenaren van beweegcentra: