De afgelopen jaren waren niet altijd even fijn…
Oa Corona, t overlijden van mijn pap daaraan, en mijn knieoperatie in april 2021, zorgden er oa voor dat ik minder bewoog maar wel lekker aan t eten was!
Ik was weer gaan sporten maar alleen lukte mij het niet de knop om te zetten….

Ik las over X-Fittt bij Lifestyle Gennep en besloot mij aan te melden !
Ik wilde graag weer fit worden, meer energie een sterkere knie, uithoudingsvermogen en ook graag wat kilo’s kwijtraken.

We trainden gezamenlijk 2x in de week en met t weegmoment en de trainingsmetingen steunden we elkaar en kregen daarin  goede begeleiding van de coaches. Ook op onze voeding kregen we feedback en input, wat mij een beter inzicht in mijn patroon heeft gegeven en ik me bewust ben geworden wat ik eet!

Ik heb mijn doelstelling (en) zeker bereikt!
Ik ben ruim 15kg afgevallen en heb meer kracht en uithoudingsvermogen,  ik zal in t nieuwe jaar gaan mountainbiken,  wat een streven is/was, met mijn partner. Dit betekent dat mijn knie ook zeker gesterkt is en ik niet perse elektrisch hoef te fietsen.

Ik raad ieder die met zichzelf worstelt met gewicht en zijn sportieve uithoudingsvermogen aan dit programma van XFittt te volgen.