Uiteraard houdt iedereen van lekker eten, ik ook!
Ik moest wat kilo’s kwijt en kreeg van kennissen te horen over X-Fittt.
3 maanden lang trainen en mijn voeding aanpassen, het lijkt heel lang maar de tijd en kilo’s vliegen voorbij.
Voor iedereen die twijfelt raad ik X-Fittt aan, als je gezonder wil gaan leven en kilo’s kwijt wil moet je dit traject volgen. Het team dat je begeleid en traint helpt je met al je vragen en zorgt voor motivatie als je die even kwijt bent.
Je hoeft je niet te schamen in de sportschool, want bij X-Fittt heeft iedereen heeft hetzelfde probleem. Hoewel ik totaal niet gek was op sporten, zaten er weken tussen dat ik wel 5 keer per week wilde sporten, juist omdat je snel resultaat ziet.
Voor een persoon van 1.68 meter met een gewicht van 90.5 kilo op foto 2 naar 76.2 kilo op foto 1, een verschil van 14.3 kilo. En ik ben DIK tevreden met het resultaat.
Ik blijf door sporten bij Formugrade!

Groeten Nick