Hoi….hier een ervaring die ik graag met jullie wil delen. Ik ben altijd al een stevige dame geweest, maar na mijn zwangerschap (bijna 10 jaar geleden) ben ik eigenlijk nooit meer gaan sporten en natuurlijk kwamen daarom de kilo’s er steeds bij.
Ik hou van het bourgondische leven, zei ik altijd maar. Natuurlijk heb ik wel eens een lijn poging gedaan, zoals het Sonja Bakker dieet, maar na een tijdje ging het toch weer fout en toen was daar X-Fittt!!!
Na mijn zomervakantie ben ik op 12 september begonnen en daar heb ik zeker geen spijt van! Ik kreeg een dieet mee (eigenlijk een aangepast voedingsschema) en werd in een hele leuke groep geplaatst. Daar moest ik verplicht twee keer in de week mee sporten en daarnaast nog een of twee keer zelf sporten. Het was in het begin zwaar…heb zelfs nagevraagd of de hoeveelheden eten wel klopten, maar gaandeweg in het proces leer je zoveel en zie je zelfs dat er dagen tussen zitten dat je het eten niet op krijgt! Ook had ik elke keer weer ergens anders spierpijn, maar na een paar weken ging dat ook veel beter. Wat voor mij het grootste gewin is dat ik geen last meer heb van mijn spastische darm, gewoon door de juiste voeding en beweging!!!
Nu heb ik afgelopen zaterdag de 5 km met een tijd van 11 minuten verbeterd en ben totaal 23,2 kilo kwijtgeraakt.
Zonder de steun van mijn teamgenoten en de trainers was dit nooit gelukt…dus bedankt allemaal en als je twijfelt….gewoon doen!!!
Het is super leuk en heel fijn voor je lichaam!!!

Groetjes Suzanne