Zelfs tijdens corona hele mooie resultaten met X-Fittt bij Active Health Center Leidschenveen, Den Haag:

Dit is de ervaring van Marjolein:

In januari 2020 ben ik begonnen met het X-fittt programma. Mijn doel was, me fitter voelen, actiever zijn en afvallen. Afvallen was noodzakelijk voor mijn gezondheid. Vol goede moed begon ik 3x per week met sporten, 2 avonden met de X-fittt groep o.l.v. Kenny en Debby op afstand ivm haar zwangerschapsverlof en 1x buiten de groep om, ik heb gekozen voor de Body Pump les.

In het begin viel het zoveel sporten en anders eten dan ik gewend was echt heel erg zwaar. De eerste weken was echt afkicken van de vele suikers die ik heel lang naar binnen had gewerkt. Gelukkig hielp Debby me door deze rottige periode heen.

Uiteindelijk na een aantal weken zat ik in een heerlijke flow, toen we helaas door de Corona moesten stoppen met het sporten. In deze periode ben ik doorgegaan met het programma en i.p.v. dat ik naar de sportschool ging ben ik iedere dag een stuk gaan lopen om toch in beweging te blijven. De draad hebben we na verloop van tijd weer opgepakt en sport ik lekker weer 3 keer in de week buiten bij de sportschool.

Ik ben nu in totaal 28 kilo afgevallen en omdat het zo goed bevalt ga ik voorlopig nog even door want er moet nog een aantal kilo af. Ook blijf ik bij lekker sporten bij de sportschool, omdat ik het ontzettend naar mijn zin heb daar. Ik voel me nu ook heel erg fijn en zit lekker in mijn vel. Deze periode is het dubbel en dwars waard geweest.

Mijn dank is groot Debby en Kenny.

Marjolein wij zijn echt onwijs trots op jou. In deze moeilijke periode toch zo’n resultaat halen. Echt een topper en doorzetter ben je!!!!! ??