Ik ben Alice Nijkamp en mijn X-Fittt bij Formupgrade zit er bijna op.

Na 11 weken ben ik maar liefst 12.8 kilo kwijt. 10% vet. 16.5 cm buikomvang.
Mijn grootste succes is het verlagen van mijn bloeddruk van 140 naar 105.
Conditie is bijna voldoende. Als astma-patiënt ben ik hier heel tevreden mee. Mijn conditie was zo slecht, zo laag gaat het schema niet.

Ik voel mij erg op mijn gemak bij formupgrade en in de groep. In de eerste les lukte het mij niet om een sit-up te doen. Mijn buik was te dik. Een paar weken later kon ik er 3. Iedereen reageerde super enthousiast dat het lukte. Geen enkel moment heb ik mij een mislukking gevoeld of een blok aan het been in de groep!

Voor nu ga ik door met sporten. Mocht ik merken dat ik een terugval krijg, dan ga ik in januari een nieuwe ronde xfittt doen.

Maar eerst de 5 kilometer lopen zaterdag bij de afsluiting van X-Fittt. Ik heb er zin in.

Groetjes Alice Nijenkamp