Na alles geprobeerd te hebben van shakes tot Sonja bakker en een abonnement bij een sportschool, maar het werkte allemaal niet voor mij.

Totdat ik op Facebook 3 bekende langs zag komen, die bij X-Fittt gesport hadden en zeer goede resultaten bereikt hadden. Zij moesten in groepsverband trainen en op de zaterdag wegen, ik dacht dit is mijn stok achter de deur, dit moet wat voor mij zijn.

Ik had me aangemeld en heb toen de intake gehad en op 20 juni ging het loos en dan denk je dat doe ik wel even maar dat valt nog aardig tegen. De week erop begonnen de groepslessen. Ik zat in X-Fittt 5, het was echt wel zwaar maar wel super leuk en 5 keer per dag eten, was ook even wennen en de Kcal tellen, maar dat ging allemaal goed.

Ik loop nu ook 2 à 3 keer in de week hard, ben nu 27 kilo kwijt en heb er nog 12 weken achteraan geknoopt, zit nu in X-Fittt 7 noord 2 bij allemaal leuke mensen die allemaal voor het zelfde gaan, afvallen en een beter leven.

Ik ben in ieder geval blij dat ik het avontuur ben aan gegaan zal het straks missen de groepslessen en iedereen bij X-Fittt. Bedankt jullie zijn allemaal toppers!

succes_andre-jansen