Ik ben Ariska, 39 jaar oud, heb 2 zonen van 1 jaar en 7 jaar en ik heb zwaar overgewicht.

Ik werd door een vriendin in mei 2016 op X-Fittt gewezen. Ik heb daar eens over nagedacht en kwam tot de conclusie dat ik graag wilde afvallen. Ook wist ik dat het in eentje niet ging lukken. Ik heb me toen opgegeven om in september te starten met het X-Fittt programma. Zo gezegd zo gedaan dacht ik. Wat viel mij de eerste 5 km loop tegen en wat ben ik mijzelf tegengekomen op die dijk. Met pijn en moeite ben ik die eindstreep overgekomen in 55 minuten. Wat heb ik mij zelf aangedaan al die jaren? Waarom heb ik het zover laten komen? Dat waren de vragen die ik mezelf telkens stelde.

Het was afgelopen met alle smoesjes die ik maakte en dat het allemaal wel mee viel. Nee het viel niet mee en ik had geen smoesjes meer, ik moest er voor gaan. Ik wil mijn jongens groot zien worden. Ik ben begonnen aan dit avontuur en het was moeilijk en zwaar, maar ik heb 12 weken vol gehouden samen met een top team. Team blauw noord was een goed en gezellig ondersteunend team. Ik begon met 113,7 kg en ondertussen weeg ik 98,7 kg.

De eindloop van 5 km hebben we 3 december gelopen. Ik kon al meer hardlopen dan 12 weken ervoor. Ook heb ik mijn tijd verbeterd met 9 minuten. Wat was en ben ik trots om mijzelf en ons team dat we het toch geflikt hebben met elkaar.

Formupgrade trainers en fysiotherapeuten bedankt voor de goede ondersteuning de 12 weken. We gaan door met sporten bij jullie. Samen met een leefstijlcoach wil ik nog meer kilo’s kwijt zien te raken.

BEDANKT.

Groetjes,
Ariska