Op 18 juni begon voor mij het X-Fittt avontuur, nadat ik 3 jaar niet goed voor mezelf gezorgd heb door verschillende omstandigheden.

Na 21 weken zwangerschap kwam ik onverwacht zonder werk te zitten, wat in financieel opzicht voor veel stress gezorgd heeft. Na een heftige bevalling heb ik psychische en lichamelijke klachten opgelopen waar ik verschillende therapieën voor heb gevolgd. Hierna dacht ik mezelf weer gevonden te hebben. Echter had ik bepaalde dingen niet volledig verwerkt en heb ik me 2 jaar lang nog ongelukkig en niet mezelf gevoeld. Ik ging maar door zoals vele van jullie dit zullen herkennen. Bij elke emotie die ik voelde verwende ik mezelf met wat lekker, dit hielp op dat moment. Ik had weinig energie en in veel dingen geen zin of behoefte. In mijn directe omgeving hoorde ik over X-Fittt en zag hoe de resultaten waren hiervan.

Dat was voor mij de duw in mijn rug die ik nodig had en heb mijn stoute schoenen aangetrokken en me ingeschreven. Al snel werd ik gebeld door Dave om de intake te plannen. Die 26 mei zal ik nooit vergeten. Met een positief gevoel ging ik naar huis met het welbekende mapje. In de weken voor de kick-off heb ik mezelf wegwijs gemaakt met het voedingsschema. Nu na 12 weken X-Fittt ben ik 16.5 kilo afgevallen en een gezonde vrouw met een nieuwe leefstijl.

Niet alleen de voeding, maar ook het sporten heeft mij zoveel positieve kracht gegeven. Iedereen die nog twijfelt hoop ik met dit verhaal te stimuleren om de stap te zetten, want het is me echt alles waard geweest. Ik sta weer gelukkig in het leven.

Groetjes,
Carly