In december 2017 besloot ik dat 2018 voor mij een jaar van veranderingen zou worden. En gezonder en slanker worden was 1 van deze veranderingen. Door mijn collega kwam ik in aanraking met X-Fittt. Haar succesverhaal wilde ik ook!
En die stok achter de deur was hetgeen wat ik nodig had. Alleen zou ik het toch niet redden want dat had ik natuurlijk al jarenlang geprobeerd. Diverse diëten zijn, net zoals bij vele andere, ook bij mij de revue gepasseerd. Tuurlijk viel ik in korte tijd wat kilo’s af maar kreeg het dubbel en dwars in zeer korte tijd er net zo hard weer aan. Ik was klaar voor een verandering!

Dus in februari 2018 aan de bak met X-Fittt.

Met een groep van 8 personen gingen we aan de slag. In de appgroep moedig je elkaar aan, help je elkaar aan lekkere recepten, en steun je elkaar want je doet het voor jezelf maar je bent niet alleen! Dat vond ik echt zo fijn!

Ook het sporten met deze groep vond ik superleuk. Dankzij onze trainster Yvonne, die echt op een onwijs leuke manier je weet te motiveren, ben ik het sporten leuk gaan vinden! Als je mij had gezegd dat ik dat ooit zou zeggen zou ik je heel hard hebben uitgelachen maar nu voel ik me heerlijk als ik gesport heb en stuiter ik van energie!

De 12 weken gingen voor mijn gevoel als een trein, het eten is heel goed vol te houden en ik heb weinig “snaaizin” momenten gehad. Het sporten is voor iedereen te doen. Ik begon met een blessure maar de oefeningen werden gewoon op mij aangepast zodat ik toch kon bewegen.

Na 12 weken de eindmeting …dat was wel even spannend….12.5 kilo kwijt en mijn buik is gewoon 14.5 cm smaller geworden!

Trots? Absoluut! Maar we gaan gewoon door want heb nu de smaak te pakken!

Groetjes Chantal