Ik ben Corine Furtjes, ik ben 38 jaar oud en heb meegedaan met X-Fittt 7. Eind november 2009 heb ik de Mexicaanse griep gekregen. Ik kreeg complicaties, waardoor ik 3 weken in een kunstmatige coma werd gehouden. Toen ik 3 weken later weer wakker werd kon ik niks meer en moest alles opnieuw weer leren (revalidatie duurde 1 jaar).

Omdat ik in die 3 weken veel was afgevallen en moest aansterken kreeg ik extra voeding in de vorm van shakes + heel veel chocola in het ziekenhuis. Hierdoor ben ik echt verslaafd geraakt aan chocola en de kilo’s vlogen eraan. Niet alleen de kilo’s vlogen eraan ook mijn bloeddruk ging weer omhoog. Pillen, shakes om af te vallen en allerlei diëten heb ik geprobeerd, maar het werkte allemaal maar even. Heb zelfs nog even nagedacht over een maagverkleining.

In 2015 had ik zo genoeg van mezelf dat ik echt het roer om wilde gooien. Hoe was de vraag! Een nichtje van mijn man deed mee met X-Fittt. Door haar zijn mijn ogen geopend. Sporten en op je voeding letten dat is het geheim en daar kan geen dieet tegenop. Ben haar nog steeds dankbaar trouwens. Zij geloofde echt dat ik het ook kon. In september 2015 ben ik gestart met X-Fittt 7.

De eerste paar weken heb ik echt gedacht waar ben ik toch aan begonnen. Sporten was niet mijn ding en ik had telkens veel spierpijn. Rond de vierde week begon het te veranderen. Ik zag al resultaat. De trainingen begon ik zelfs leuk te vinden ( met dank aan Yvonne, Marlon & Daan ) en we hadden een hele leuke groep. Op de moeilijke momenten had ik veel aan de woorden van Dave. Hij wist wat de valkuilen waren en van hem nam ik het ook aan, omdat hij weet wat het is.

Vanaf de intake ben ik inmiddels 18,6 kilo lichter en mijn bloeddruk is nu mooi 115/75. Ik hoef geen medicatie meer en heb veel meer energie, waardoor ik ook lekkerder in mijn vel zit. Persoonlijk vind ik 3 maanden X-Fittt te weinig om bij mij de knop volledig om te zetten, daarom heb ik besloten om mee te doen met X-Fittt 1.

Mensen ik zeg niet twijfelen gewoon doen voor de volle 100%! Als ik het kan dan kan echt iedereen het!

Een goed en een sportief 2016 toegewenst!

Groetjes Corine

succes_Corine-Furtjes