Vroeger kon ik eten wat ik wilde zonder dat ik een grammetje aan kwam. Na mijn 18e begon ik aan te komen. In ongeveer 2 jaar was ik zo’n 15 kg zwaarder geworden.
Heel confronterend als je dan zomers je bikini aantrekt en hij past niet meer. Jezelf in de spiegel zien en daar niet echt vrolijk van worden. Ik wilde heel graag afvallen en m’n oude figuur weer terug, maar de motivatie had ik er niet voor omdat ik dacht dat het toch niet ging lukken.
Toen zag ik in december een bericht op Facebook voorbijkomen over X-Fittt. Dit leek mij wel interessant. Ik had informatie opgevraagd en besloten om mezelf op te geven voor X-Fittt. Twee hele maanden moeten wachten en in die maanden zoveel mogelijk motivatie verzameld. Ik heb tegen mezelf gezegd; Dit is je kans, ga ervoor! Without struggle there is no progress.
Ik heb het in de 12 weken niet een keer moeilijk gehad. Met de producten die je mag eten kun je zoveel lekkers maken. De hoeveelheden die je mag eten zijn best veel dus honger lijden hoeft echt niet. Het sporten ben ik echt leuk gaan vinden en dan vooral de krachttrainingen.
Nu, 12 weken verder, ben ik 12,5 kg afgevallen en mijn eindmeting was een stuk beter dan de intake. Met het hardlooprondje heb ik mijn tijd verbeterd met 16 minuten. Mijn BMI is nu gezond en ik zit weer lekker in m’n vel.
Ik blijf gezellig bij Formupgrade sporten en doe nu mee aan X-Fittt summer.
Als laatste wil ik nog even Formupgrade, mijn team en de trainers bedanken!
Zonder jullie was dit niet gelukt.

Groetjes Dewi van Binsbergen