Ik ben Diana Geven 50 jaar en kom uit Velp.
Na veel gehoord te hebben over x-fittt van een aantal kennissen heb ik besloten om er helemaal voor te gaan. Ik zelf schommelde altijd erg met mijn gewicht, afvallen, aankomen, enzovoorts. Ik at de laatste tijd best gezond, dacht ik, maar niks bleek waar. Ik ben 17 februari gestart met x-fittt op locatie Arnhem Noord. Vol spanning ging ik na de 5 km start, daar begint x-fittt mee en eindigt het ook weer mee. Ik heb 12 weken 2 x in de week met een groep van 8 personen gesport, waar ik veel kracht heb uitgehaald. Iedereen in onze groep was zeer gemotiveerd en onze professionele begeleiding was ook erg goed. Verder ging ik daarbij nog minstens 2x in de week sporten. We hebben geleerd hoe en wat en vooral hoeveel we mochten eten. Met een beetje fantasie heb ik heerlijk gekookt. Iedere week gingen we wegen en voor mij viel dat elke week heel goed uit. In de 12 weken dat ik ben wezen wegen viel ik iedere week af. In totaal ben ik dik 16 kg afgevallen in 12 weken. Ik heb nu een sport abonnement afgesloten met 1 jaar leefstijl coach erbij om zo nog een aantal kg af te vallen en op gewicht te blijven. Mijn conditie is van matig/zwak naar uitmuntend gegaan. En ik ben veel centimeters kwijt geraakt. Al met al een hele fijne ervaring allemaal. Zie hieronder een aantal foto’s voor het verschil.

Groetjes,
Diana Geven