In oktober kwam ik thuis te zitten met een depressie. Al snel was helemaal klaar met de depressieve ik. Ik wilde weer genieten van het leven en met mijn kinderen kunnen spelen zonder kapot te zijn.
Toen kwam ik op facebook de goede berichten van X-Fittt tegen en dacht dat wil ik ook. Ik heb mij opgegeven en in januari ben ik gestart met X-Fittt. Toen kwam de beruchte 5 km, pfff, wat was dat zwaar! Maar ik had het binnen het uur gehaald en dat was mijn streven. Ik heb het in het begin echt moeilijk gehad met X-Fittt, het eten in combinatie met sporten. Maar eenmaal onderweg ging het toch eigenlijk best goed.
De kilo’s vlogen eraf wat mij enorm verbaasde.Ik ben ontzettend blij en trots op mezelf, wat ik bereikt heb, 12 weken later ben ik 15,2 kg lichter. We hadden een erg leuk team die elkaar in dik en dun steunde en dat was ook echt wat ik nodig had want zonder hun en het team van Formupgrade had ik het niet gered.
Er zijn ook leuke vriendschappen uit voort gekomen, nou wat wil een mens nog meer? Ik voel mij nu een stuk beter en minder depressief, ik kan weer genieten van mijn kinderen en met ze spelen zonder helemaal kapot te zijn.
Mijn doel is nog niet bereikt maar ik ga het nu zelf proberen bij Formupgrade door met 2 vriendinnen (overgehouden aan X-Fittt ;)) samen te sporten en door elke week te gaan wegen zodat we toch nog een stok achter de deur hebben.

Sportieve groetjes,

Ilona