Al een keer eerder meegedaan met X-Fittt en daarna toch een terugval gehad? Geef je dan toch op, je hoeft je echt nergens voor te schamen. Wij weten dat het echt wel moeilijk is.

Lees het succesverhaal van Jack Hanegraaf maar eens. Jack heeft bijna 2 jaar geleden meegedaan met de allereerste X-Fittt bij Formupgrade. Hij was toen goed afgevallen en daarna weer wat aangekomen. Jack heeft net weer een nieuwe X-Fittt ronde afgerond en weer met succes. Jack weegt nog minder dan 2 jaar geleden/na zijn eerste ronde bij X-Fittt.

Het succesverhaal van Jack Hanegraaf:

Voor mij was het de tweede keer dat ik meedeed aan X-Fittt. Ik heb getwijfeld om er aan te beginnen, omdat ik dacht dat het me nooit zal lukken na de eerste X-Fittt.Toch ben ik blij dat ik het heb gedaan. Ik ben in 12 weken toch ruim 15 kg afgevallen en naar een paar dagen had ik het voedingsschema weer helemaal onder de knie.

De groepslessen waren leuk, maar ook pittig en zwaar. Uiteindelijk heb ik toch mijn doel gehaald: onder de 100 kilo komen. Nu volgt de volgende uitdaging: onder mijn streefgewicht blijven. Het is me de eerste keer niet gelukt, maar ik ben vastbesloten om er onder te blijven.

X-Fittt is echt een uitkomst, als je er maar voor 100% achter staat!

Jack Hanegraaf