Na de geboorte van de kinderen ben ik flink wat aangekomen. Ik voelde me er niet lekker bij, maar om er iets aan te doen, had ik geen puf voor. Al die smoesjes van ‘ik ben druk, werk teveel, geen tijd om te sporten’ noem maar op, had ik ook de kast van vol liggen. Na wat pogingen met shakes en strenge diëten was ik wel wat afgevallen maar dat was meestal van korte duur.

Door mijn vriendinnetje Melissa Diesveld die met X-Fittt 17 kg is afgevallen steeds meer gestimuleerd om mee te doen. Maar ik was te bang dat ik dat niet kon. Uiteindelijk toch maar de beslissing gemaakt om te zien wat het was en als ik het echt niet kon dan stop ik wel. Eerste weegmoment, pff ik schrok van de weegschaal. Dat ding had ik thuis verstopt. Maar hierdoor wel even met de neus op de feiten gedrukt. Ik dacht ‘ik doe het gewoon’; Voedingsschema en sporten. Ging uiteindelijk soms wel 4 keer in de week sporten. Kilo’s vlogen eraf. Nooit gedacht dat ik het sporten weer zo fijn zou vinden. Super begeleiding die je er steeds weer doorheen sleept en natuurlijk mijn super gemotiveerde team waar ik dit samen mee bereikt heb. Nu de eerste week van X-Fittt voorbij is mis ik het gewoon. Mijn doel is nog niet helemaal bereikt dus ga ik per september gewoon verder met begeleid sporten!! Maar de eerste 12 kg zijn eraf. En eraf is eraf!Heb je twijfels? Ik zou zeggen ga gewoon eens kijken. De begeleiding is super en de sfeer relax! Ik kan het iedereen aanbevelen!

succes_Jaimie-Daams