31717800_786063828259975_323227285802975232_n

Eind 2017 kwam ik tot het besef dat ik de afgelopen jaren weer teveel kilo’s ben aangekomen en dat daar echt iets aan moest gebeuren. Dankzij de goede verhalen en mooie resultaten van Guido heb ik mij opgegeven bij X-FITTT Zevenaar.

Op 6 januari begon voor mij het grote avontuur, waarbij ik in een groep van 10 toppers 12 weken lang door professionele begeleiding van Roel, Noëlle, Peter en Nick gezond, gericht en met mate leerde eten en drie keer per week intensief ben gaan sporten.

De resultaten mogen er zijn! Ik verloor in twaalf weken tijd 16cm van mijn buikomtrek, mijn BMI zakte met -5,0, mijn vetpercentage -8,5% en ik viel in totaal maar liefst 19,5kg af! Verder kreeg ik mijn conditie weer terug en moet ik inmiddels een compleet nieuwe garderobe aanschaffen.

De knop is nu definitief om! Zoals ik was wil ik niet meer zijn. Dit houdt in: blijven sporten en gezond eten en tijdig ingrijpen als het te gek wordt. Maar ik ben er nog niet. De laatste 7 kg ga ik er zelf aftrainen, maar dat doe ik in een iets lager tempo.

Ik wil iedereen bedanken die mij tijdens dit traject heeft gesteund maar in het bijzonder mijn team mede-X-fittters die ook echt goede resultaten hebben gehaald, bovenstaande begeleiders en motivator Guido. Daarnaast natuurlijk mijn familie, vrienden en Rianne, die tijdens dit traject gezond met mij mee at en zelf een groot deel van haar zwangerschapskilo’s verloor! Zonder jullie had ik deze prachtige resultaten nooit gehaald!

 

Groeten Jeroen