Op 12-12-2013 ben ik getrouwd. Hiervoor moest ik 15 kilo afvallen. Dit heb ik gedaan door streng te lijnen, maar sporten deed ik niet. De motivatie was er wel, ik moest in een jurk die ik 3 maten kleiner had gekocht. De kilo’s waren er ruim voor de bruiloft allemaal af.
Maar toen, omdat ik weer gewoon at en niet sporten vlogen de kilo’s er weer aan. Uiteindelijk was ik een jaar later zwaarder dan ooit tevoren. Na een half jaar mijn kop in te zand te hebben gestoken moest ik weer aan de slag..maar wat?
Een vriendin en een collega deden op dat moment mee met X-Fittt en ik zag de resultaten van dichtbij. Alleen dat sporten, ik haatte sporten! Toch heb ik mij opgegeven voor X-Fittt, hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad.
De kilo’s vlogen eraf en het belangrijkste nog, ik voelde mijn lichaam sterker en gezonder worden.
Mijn X-Fittt groep bestond uit zulke fijne en gezellige mensen. Dit maakte het sporten zo leuk. Ik ga nu met veel plezier 4 keer per week naar de sportschool en blijf dit ook doen!
Eindstand vanaf de intake: 17.3 kilo eraf, maar ik ben nog lang niet klaar. 2 januari start ik met een 2e ronde X-Fittt en ik heb er nu al zin in.

Groetjes Jody